Het Groene Huisje

 

Dineren tijdens je verblijf

Wil je niet alleen slapen en ontbijten in Het Groene Huisje, maar ook dineren? Dat kan bij een verblijf van 2 nachten of meer.

Onder de noemer 'eenvoudig maar smaakvol' zorgen wij graag voor een biologische tweegangen maaltijd. Wij serveren dat op De Deel. We koken zonder 'liflafjes', maar met veel liefde en aandacht, altijd biologisch of biodynamisch, en ons bij voorkeur baserend op bewaarde, wilde en verse schatten uit de moestuin van De Groene Luwte, aangevuld met producten uit onze regio.

Veel van de receptuur die we gebruiken komt uit onze boeken Groentje in de moestuin, Van het land, Met mest en vork, Dichter bij de bij, die uiteraard bij ons te koop zijn.

Drankjes

Desgewenst serveren we je ook biologische/biodynamische wijn en dito druivensap.

Dieet

Met een dieet of bepaalde voedingswijze houden we rekening, dat is geen enkel punt. Wel tijdig (14 dagen voor je verblijf) aan ons opgeven.

Prijs p.p. (excl. wijn/sap): € 30,00.

Kookboeken

Wil je meer weten over onze boeken? Op de site van De Groene Luwte vind je uitgebreide beschrijvingen en reacties uit de pers. Uiteraard kun je daar de boeken ook in de webshop kopen.

Tuinboontoppen met nieuwe oogst aardappelen Verse tomaten van De Groene Luwte Hazelnoten vers van de hazelaar Vers geplukte aardbeien

Copyright © Het Groene Huisje 2015 - 2019. All Rights Reserved.